Verkopen of verhuren?

Heb jij een pand dat je wil verkopen of verhuren?

Elke klant is uniek. Daarom hanteren we bij Vastgoed Naessens een zeer persoonlijke aanpak, volledig op maat. Tijdens een gesprek leren we graag jouw wensen en verwachtingen kennen, zodat we op zoek kunnen gaan naar een geschikte woning of naar kopers voor je pand. Bij ons kan je rekenen op een discrete samenwerking in het volste vertrouwen. Je kan met een gerust hart je zaken aan ons toevertrouwen en met al je vragen en twijfels kan je bij ons terecht. We hebben een klein, hecht team waar iedereen altijd op de hoogte is van elk dossier.


Ik wil verkopen     Ik wil verhuren     Gratis schatting
Panden in de kijker

Jouw thuis aan zee

Diensten

We helpen je met

Verkoop

Professionele begeleiding voor het aankopen of verkopen van vastgoed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.
Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed in Oostende - Mariakerke. Onze publiciteitscampagnes zijn doelgericht en op maat van elk pand.

Verhuur

Professionele begeleiding in het zoeken van een geschikte huurder/woonst, wij luisteren steeds naar de klant en gaan samen op zoek naar een perfecte match. Wij zorgen voor een langdurige relatie zodat zowel huurder als verhuurder op beide oren kunnen slapen.

Syndicus

Wij beheren meer dan 115 appartementsgebouwen en kennen jaar na jaar en meer dan positieve stijging. Steeds meer mede-eigenaars horen de mond aan mond reclame over de goede werking van ons kantoor. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het personeelsbestand hier continue wordt op aangepast zodat wij steeds dezelfde goede service kunnen blijven leveren.
Welkom

Waarom kiezen voor Vastgoed Naessens

Met onze jarenlange ervaring, onze ruime kennis en onze vinger aan de pols van alle marktontwikkelingen willen we méér zijn dan een vastgoedpartner. Als adviseur en vertrouwenspersoon zoeken we graag samen naar de kortste weg naar jouw nieuwe thuis aan zee. Zo bouwen we samen aan je geluk in de woning van je dromen!

Contacteer ons     Over Vastgoed Naessens