In 1996 startte David Naessens als vastgoedmakelaar in Oostende. Het was een doorstart van een klein Vastgoedkantoor (Immo Leys) hetwelke door Leys Lisette in de zijlijn van haar horecazaken werd uitgebaat. Kort nadien werd Vastgoed Naessens opgericht en werkten beide vastgoedkantoren gedurende 25 jaar zij aan zij. Vandaag is Vastgoed Naessens een begrip in de vastgoedwereld in Oostende en Mariakerke en is het één van de grootste syndicuskantoren in Oostende. Al jaren is Vastgoed Naessens ook een vaste waarde inzake het kopen en verkopen van appartementen en woningen in Oostende met als specialiteit de zone rond Mariakerke. Ons jong en ambitieus team is gedreven en ondersteund door ervaring van de zaakvoerder enkele jarenlange medewerkers.
Ook voor jaarverhuur van appartementen en huizen kan je bij ons terecht. We gaan tot het uiterste om jou, onze klant, een dienstverlening te bieden op topniveau tijdens het realiseren van je vastgoeddroom!
 
Team

Waarmee kunnen wij u helpen?

  BIV 500.261

David Naessens

BESTUURDER

Wim Adam

AFDELINGSHOOFD SYNDIC
  

Kenneth Eyland

VERANTWOORDELIJKE BOEKHOUDING SYNDIC
   

Guilaume Dubois

VERKOOP - VERHUUR

Luigi Maes

DOSSIERBEHEERDER SYNDIC
  

Nancy Sanders

DOSSIERBEHEERDER SYNDIC
     

Bianca Vanden Bussche

BOEKHOUDING

Charlotte Devriendt

DOSSIERBEHEERDER SYNDIC - VERKOOP

Anaïs Deau

VERHUUR - ONTHAAL 

Nele Vanleeuwe

DOSSIERBEHEERDER - ONTHAAL 

Delfine Vanhulle

Boekhouding 
Diensten

We helpen je met

Verkoop

Professionele begeleiding voor het aankopen of verkopen van vastgoed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.
Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed in Oostende - Mariakerke. Onze publiciteitscampagnes zijn doelgericht en op maat van elk pand.

Verhuur

Professionele begeleiding in het zoeken van een geschikte huurder/woonst, wij luisteren steeds naar de klant en gaan samen op zoek naar een perfecte match. Wij zorgen voor een langdurige relatie zodat zowel huurder als verhuurder op beide oren kunnen slapen.

Syndicus

Wij beheren meer dan 115 appartementsgebouwen en kennen jaar na jaar en meer dan positieve stijging. Steeds meer mede-eigenaars horen de mond aan mond reclame over de goede werking van ons kantoor. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het personeelsbestand hier continue wordt op aangepast zodat wij steeds dezelfde goede service kunnen blijven leveren.